Tweedehands outfit meisje 6

Tweedehands ouftit meisje 6
Follow by Email
Facebook
Twitter
Pinterest
Pinterest
Instagram

 

Herfstig is het, dus we moeten weer meer kleren aan helaas. Met een paar winterschoenen en kniekousen kunnen deze zomerkleren van Lela prima door voor een herfst pakje.
Alle kleding komt van RecyleKid. De schoenen vond ik tijdens Koningsdag.

 

Rok en T-shirt

Het T-shirt kwam al eerder voorbij. Het is een van mijn favorieten voor Lela. Hij is van de Zara. Het rokje is van de H&M. De kniekousen zijn niet tweedehands. Ik kocht ze alweer twee jaar geleden. Ze zijn van Le Collegien.

 

Schoenen

De winterschoenen kocht ik op de vrijmarkt in Amsterdam. Geen idee welk merk het is, dat staat er niet in. Maar het zijn goede kwaliteit schoenen en de witte zool vind ik lekker fris staan. Hier lees je waarom ik tweedehands schoenen geen probleem vind.

 

Lees hier waarom  tweedehands kleding op veel vlakken eigenlijk misschien wel beter is dan nieuwe kleding en hier tips voor het kopen van tweedehands kinderkleding.

Follow my blog with Bloglovin

 

 

YOU MIGHT ALSO LIKE

LEAVE A COMMENT