Tweedehands outfit vrouw 5

Tweedehands outfit vrouw 5
Follow by Email
Facebook
Twitter
Pinterest
Pinterest
Instagram

Weer een jumpsuit! Had ik al eens gezegd dat dit mijn favoriete kledingstuk is. Wel hè. Hierbij dan nog een bewijsstuk.

 

 

Jumpsuit

Deze jumpsuit vond ik vorig jaar op Marktplaats. Ik had er al één  in jeans, maar deze is zonder mouwen dus ideaal voor als het mooier weer is. Nog even gecheckt wat de afmetingen waren om meer zekerheid te hebben dat hij ook past en doet hij. Ik draag hem met veel plezier.

 

 

Schoenen

Sinds een tijdje had ik mijn zinnen gezet op klompsandalen met een hak. Ik draag bijna alleen maar platte schoenen, want dat zit nou eenmaal het lekkerst. Je kunt rennen en springen en je normaal voortbewegen. Toen ik rond de twintig jaar was, vond ik dat een domme reden en liep ik altijd op hakken. Maar je wordt ouder en wijzer. 🤓 Dus nu alleen nog af en toe omdat ik het elegant vind staan. En dan het liefst een paar waar je nog enigszins normaal op kunt lopen. Dus daarom leken van die Zweedse klompjes me wel wat. Even een snelle search op Marktplaats voor Moheda en Swedish Hasbeens in mijn maat. En tadaa, deze blauwe Moheda’s zijn het resultaat. Super blij mee!

 

Lees hier waarom  tweedehands kleding op veel vlakken eigenlijk misschien wel beter is dan nieuwe kleding en hier tips voor het kopen van tweedehands dameskleding.

Follow my blog with Bloglovin

 

LEAVE A COMMENT