Waarom ik niet samen met m’n vriend op duikvakantie ging

speelgoed vliegtuig
Follow by Email
Facebook
Twitter
Pinterest
Pinterest
Instagram

 

Eerder schreef ik al eens dat ik in principe niet meer vliegen. Nou, al vrij snel kwam daar de ‘test’.
M’n vriend en ik hebben voordat we kinderen kregen veel samen gedoken. Het leek hem fantastisch om dat weer samen te doen en had al een trip uitgezocht naar Egypte. Hij wist wel dat ik niet meer wilde vliegen, maar had niet echt door hoe serieus ik daarin in was. Ik ging dus niet mee
Het lijkt misschien een rigoureuze en een lastige beslissing maar dat was het eigenlijk niet. Voor mij voelt het gewoon echt niet goed om te vliegen voor een vakantie waar je iets gaat doen wat eigenlijk ook best wel schadelijk is.
Wel heel vervelend vond ik het natuurlijk om mijn vriend teleur te stellen, maar gelukkig respecteren we elkaars keuzes.

In deze video die ik voor Instagram maakte leg ik het nog wat uitgebreider uit.
Net uit de douche…:)

 

 

YOU MIGHT ALSO LIKE

LEAVE A COMMENT